DJI Phantom drone

 

DJI Phantom kom på markedet i slutningen af 2012 og har sidenhen taget modelflyveverdenen med storm.
Den blev bl.a. udnævnt til Årets Gadget af flere forskellige gadgetmagasiner -og hjemmesider i 2013 og er siden lanceringen i 2012 kommet i flere nye, opgraderede modeller.
Phantom dronen er DJIs begynder-model og dermed også den billigste, med en pris på under 3000 kr., som samtidig flyver fantastisk og har indbygget monteringsbeslag til små videokameraer, som f.eks. GoPro Hero.
Derudover har du mulighed for at montere en fjernstyret kameraophæng, hvis du på et tidspunkt får brug for mere avanceret kamerafjernstyring.

Dji phantom bliver leveret 100% RTF (Ready-to-fly), dvs. lader, batteri og fjernbetjening er inkluderet i prisen. Det eneste der skal gøres inden du kan flyve med dronen, er at oplade batteriet med den medfølgende lader.
Dji phantom er spækket med banebrydende teknologier, nogle af de smarteste funktioner har vi skrevet om herunder:

 

Failsafe og Auto-Go-Home

Failsafe og auto-go-home er en smart feature, der såfremt uheldet skulle være ude, sørger featuren for at overtage kontrollen over din, så din Phantom via gps automatisk finder hjem til det sted den lettede fra og automatisk lander samme sted.
Failsafe kan også aktiveres med et enkelt tryk på en knap.
Failsafe bliver ligeledes aktiveret hvis dronen kommer uden for fjernbetjenings rækkevidde.
Low voltage protection

Low voltage protection (oversat: lav spændings beskyttelse), er en smart funktion der sørger for at dronen på ingen måde kan forulykke pga. et afladt batteri. Low voltage protection består af to dele: Først begynder dronen at blinke rødt for at vise at batteriet snart er tomt, men i tilfælde af at du ikke når at lande dronen inden den anden protection, slår Failsafe funktionen automatisk til og overtager,styrer og lander dronen samme sted den lettede fra.

 

IOC – Intelligent Orientation Control

Røde og grønne LED-lys under dronen sørger for at man hele tiden kan se dronens flyveretning.

Dji phantom har en flyvetid på 10-15 min. på det medfølgende batteri, derfor kan det anbefales at anskaffe sig et par ekstrabatterier,da da der hurtigt kan bruges et stykke tid på flyvning.

 

[su_button url=”http://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=12724&bannerid=31234&htmlurl=http://dronebutikken.dk/dji-phantom-ready-to-fly” target=”blank” size=”5″ icon=”icon: hand-o-right”]Læs mere om DJI Phantom[/su_button]

 

 

PLUSSER

  • Du får gode og avancerede flyveegenskaber til billige penge
  • Kan mange af de samme funktioner, som de dyrere droner, da MC’en (Main Controller) er den samme som i betydelig dyrere modeller
  • Medfølger ophæng til GoPro HD Hero 3 aktionkamera

 

MINUSSER

  •  Kamera skal købes ved siden af og starter ved omkring 1700 kr. for basismodellen af GoPro HD Hero 3
  • Har du behov for at styre kameraet op og ned og til siderne mens du flyver, bliver man nødt til at investere i et fjernstyret kameraophæng, en såkaldt gimbal

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *